Četvrtak, 21 listopada, 2021

Nakon 45 godina zajedničkog života bračni par preminuo gotovo u isto vrijeme

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Američki bračni par s Floride, nakon 45 godina zajedničkog života, preminuo je unutar nekoliko minuta, prenose američki mediji.

Naomi Shirley iz mjesta Southwest Ranches bila je na putu za bolnicu u kojoj je hospitaliziran njezin suprug Tom kad je pretrpjela srčani udar.

Prema njihovoj djeci Tom Shirley bio je nešto ranije toga dana hospitaliziran zbog srčanih problema i umro je malo prije svoje supruge. “Otac nije znao da je ona preminula i ona nije znala da je on umro”, kazao je sin Troy Shirley za lokalne medije. “Ne mogu to pojmiti ali prekrasno je”.

-On nikad nije saznao da je ona otišla i ona nije znala da nas je on napustio, umrli su u razmaku od 10-ak minuta jedno od drugim – kazala je kći Melanie Davis. “Morate to promatrati kroz romantičnu prizmu. Sve su zajedno radili”, kazao je Troy.

Tom Shirley imao je 83 godine i bavio se zaštitom okoliša a njegova supruga Naomi Shirley, umirovljena medicinska sestra, imala je 75 godina, prenosi Dnevnik.hr.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

AccuWeather objavio veliku prognozu: Evo kakva nas zima očekuje ove godine

Očekuje se da će temperature ove zime u većem dijelu južne Evrope ostati prosječne. Ali, temperature u dijelovima Italije,...

Možda vas zanima i ovo