Subota, 27 studenoga, 2021

Nakon duže pauze zbog korone: Otvara se najpoznatija i najposjećenija pijaca u Sarajevu

Nemojte propustiti

Radi se o pijaci koja je za mnoge u Sarajevu, ali i cijeloj državi duže od dvije decenije redovna destinacija nedjeljom.

Najpoznatija i najposjećenija pijaca u Sarajevu – Autopijaca nastavlja sa svojim radom nakon duže pauze koju je uzrokovala pandemija koronavirusa.

“Izuzetno nam je drago da obavijestimo vjerne posjetitelje i kupce da Autopijaca Sarajevo – prodaja rabljenih automobila te pijaca rabljene robe, nastavlja sa radom u nedjelju, 10. maja 2020. godine, u svoje standardno vrijeme”, poručuju vlasnici.

Također, bitno je nagovijestiti da su ispunjeni svi kriteriji Kriznog štaba FBiH za početak rada Autopijace Sarajevo. To znači da svi oni koji budu došli na Autopijacu moraju imati obavezne maske za lice i rukavice, kao i da se moraju pridržavati propisane distance.

Radi se o pijaci koja je za mnoge u Sarajevu, ali i cijeloj državi duže od dvije decenije redovna destinacija nedjeljom.

Dodatno, obzirom da je blagdan Bajram u nedjelju, 24. maja – neradni dan, Autopijaca Sarajevo će umjesto nedjelje biti otvorena u subotu, 23. maja 2020. godine, prenosi Klix.

“Radujemo se ponovnom druženju sa vama”, poručuju vlasnici.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik poručila Drašku Stanivukoviću: Doći će snimak na red

"Termin rušenja 'Kajak terase' je subota u 15 sati. Naša misija je vratiti našim građanima i Banjoj Luci sve...

Možda vas zanima i ovo