Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Nakon nesreće na Dobrinji: Pogledajte tučnjavu između oca povrijeđenog dječaka i vozača – “Udarali su se i rukama i nogama”

Preporučeno

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak na kojem je, navodno, otac povrijeđenog djeteta krenuo fizički da se obračuna s vozačem.

U sarajevskom naselju Dobrinja jučer u poslijepodnevnim satima došlo do teške saobraćajne nesreće u kojoj su povrede zadobile dvije osobe, potvrđeno je iz MUP-a KS-a.

Prema riječima svjedoka, vozač Škode je prvo udario muškarca, zatim je izgubio kontrolu nad vozilom, te udario dječaka koji je ostao zaglavljen ispod vozila.

Upravo se čita:  Nakon jučerašnjeg kolapsa: Elektroprivreda BiH uputila važan apel svojim kupcima

Građani, koji su se tu zadesili, prvrnuli su vozilo kako bi pomogli povrijeđenom djetetu.

Kako je naveo jedan od svjedoka, muškarac je pokušao da spriječi tučnjavu između oca dječaka i vozača, a tada je vozač krenuo da se potuče s njim.

Na društvenim mrežama pojavio se videosnimak na kojem je, navodno, otac povrijeđenog djeteta krenuo fizički da se obračuna sa ovim vozačem.

Upravo se čita:  Metak ispaljen na Bajram pao pored porodice sa djetetom

Građani su ga nekako uspjeli razdvojiti od osobe koja je upravljala automobilom, a situacija se brzo smirila nakon dolaska policije koja je obavila uviđaj.

Video je objavio portal Crna hronika i možete ga pogledati u nastavku:

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Novi Kodeks ponašanja poslanika u PD PFBiH: Stroga pravila za odijevanje i ponašanje, prijave mogu podnositi i građani

U srijedu, 26. juna, održat će se 12. redovna sjednica Predstavničkog doma Parlamenta Federacije BiH (PD PFBiH), kojom će...

Još vijesti za vas