Srijeda, 23 lipnja, 2021

Nakon neuspjele pljačke zlatare u Kiseljaku razbojnici zapalili “Audi” u Visokom

Nemojte propustiti

Jučer je u Kiseljaku došlo do upotrebe vatrenog oružja od strane tri nepoznate maskirane osobe, koje su pokušale obljačati zlataru “Inoma Gold” u zanatskom centru u ovom gradu.

Foto: Arhiv
Foto: Ilustracija

Policijskoj stanici Kiseljak se obratila nepoznata ženska osoba i prijavila da je u Zanatskom centru, kod zlatare „Inoma Gold“ u Kiseljaku došlo do uporabe vatrenog oružja od strane tri nepoznate, maskirane osobe, koje su pokušale počiniti razbojništvo u navedenu zlataru. U tome ih spriječio vlasnik zlatare, koji je uz uporabu pištolja pucao u znak upozorenja, nakon čega su se maskirane osobe sa vozilom registarskih oznaka Republike Austrije udaljile u pravcu Busovače, potvrđeno je za naš portal iz MUP SBK.

Navedene nepoznate osobe su kao pješaci, na lokalnom putu Jehovac-Liješeva, općina Visoko nasilno zaustavile i izbacile iz auta Š.M. (65) iz Kiseljaka, te se njegovim vozilom udaljile u pravcu Visokog.

Policijski službenici Policijske stanice Visoko su pronašli napušteno i zapaljeno vozilo marke „Audi“, koje je najvjerojatnije korišteno prilikom pokušaja razbojništva. Uviđaj su obavili inspektori Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak i Sektora kriminalističke policije MUP-a KSB. Istraga je u tijeku.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Draško Stanivuković: Benjamina Karić je svojim dolaskom pokazala koliko cijeni Banja Luku

Stanivuković je na svojoj Facebook stranici napisao da su pokazali sve ljepote Banja Luke. Gradonačelnica Sarajeva i gradonačelnik Banje Luke,...

Možda vas zanima i ovo