Utorak, 18 svibnja, 2021

Nakon optužbi u australskim medijima, oglasio se pjevač Halid Muslimović

Nemojte propustiti

Pjevač Halid Muslimović posljednjih dana našao se u centru skandala.

Naime, kako prenosi najutjecajniji australski portal 9News, Bosanka s adresom stanovanja u Australiji, optužila je poznatog bh. folk pjevača da ju je prevario za 400.000 dolara dok su navodno bili u vezi, a nakon toga ju je, kako je sama rekla, i brutalno pretukao.

Nakon optužbi u australskim medijima, pjevač je dao izjavu za “Avaz”.

– Poslije suda ću reći sve što imam. Ali, sada kažem samo ovo: To je laž, manipulacija i ucjena. Čekat ćemo da sud završi svoje. Još nešto, niko od medija i novinara nije pokušao saznati ko je ta žena, čime se bavila, šta je radila. Ovo što se ona predstavlja nekim drugim imenom, kao zbog familije, jako je dobro poznata u Australiji po nekim drugim stvarima. Provjerite je li imala problema sa zakonom tamo – poručio je Muslimović, dodavši da se njene tvrdnje ne poklapaju.

I za navodno oduzimanje imovine kazao je da je laž.

– Zato što su ljudi postali lešinari. Kače se drugima na leđa, prevara je milion, a ako ne dozvoliš da te prevare, onda tako pišu i razmišljaju – ističe Muslimović i dodaje da će proces ubrzo biti okončan.

– Bila sam zaljubljena u njega. Ja sam imala osjećaj da mu pomažem, mislila sam da to neće biti problem – rekla je, između ostalog za australske medije.

Uključujući putne troškove i desetine međunarodnih transfera novca putem Western Uniona, ona procjenjuje da je ukupno na račune Halida Muslimovića prebacila skoro 400.000 dolara za vrijeme njihove veze.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo