Subota, 25 rujna, 2021

Nakon skandaloznog spota oglasio se Nenad Stevandić: U videu je sve tačno

Nemojte propustiti

Predsjednik Ujedinjene Srpske, nakon poliitčkog spota koji su mnogi opisali skandaloznim, oglasio se na Twitteru.

Politički spot Ujedinjene Srpske koji je izazvao oštre komentare dijela javnosti, prikazuje tri mladića za istim stolom u jednom lokalu u Banjoj Luci, a po govoru se može zaključiti da su iz BiH, s Kosova i iz Hrvatske.

Mladići, akteri spota, razgovaraju o tome kako su “protjerali” Srbe s Kosova i iz Hrvatske te kako su ih “zavadili” u BiH. Nakon toga, u spotu im prilazi četvrti muškarac, koji kaže kako je Republika Srpska “sada ujedinjena”. Trojica mladića potom bježe iz ugostiteljskog objekta.

Nenad Stevandić, predsjednik Ujedinjene Srpske, nakon poliitčkog spota koji su mnogi opisali skandaloznim, oglasio se na Twitteru.

– Zbog nevjerovatno velike pažnje i reakcija na video, moram reći da je u njemu sve tačno. Slavi se ‘Oluja’ u Hrvatskoj, martovski i svi progoni na Kosovu, a iz FBiH stižu slične ideje, o čemu skoro svi ćute. Mi ne ćutimo! Pozivi na jedinstvo nisu retrogradni, već su bit našeg opstanka. Hvala! – naveo je Stevandić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U BiH počinje EUFOR-ova vježba ‘Brzi odgovor 2021’

Tokom vježbe bit će izvršena provjera vojnika prema različitim scenarijima kako bi se ispitala njihova reakcija i utvrdilo da...

Možda vas zanima i ovo