Srijeda, 6 srpnja, 2022

Nakon što je Jelena Karleuša okrenula leđa Saši Popoviću: Bosanci masovno otkazuju učešće u ‘Zvezdama Granda’?

Nemojte propustiti

Nova sezona počinje 18. septembra, a ostaje nam da vidimo kako će funkcionisati žiri u novom sastavu.

Jelena Karleuša nije samo iz čistog hira napustila Grand. Kako piše Express, ona je došla u sukob sa “United mediom” koji je inače vlasnik Granda, pa su odmah na njeno mjesto postavili Cecu Ražnatović.

Dolazak Arkanove udovice ne smeta ni Miliju koji inače sarađuje dugo s njom, Đorđe David je ostao u šoku i ne želi davati nikakve izjave, Snežana Đurišić je rekla da joj je drago kada u žiri dolazi neko sa uspješnom karijerom, pa joj poželjela dobrodošlicu a šta misli to samo ona zna. Marija Šerifović mnogo žali za Jelenom Karleušom a Viki je postavila nove uslove Saši Popoviću da ubuduće izbjegnu omalovažavanje njene persone radi gledanosti.

Nova sezona počinje 18. septembra, a ostaje nam da vidimo kako će funkcionisati žiri u novom sastavu.

Dok su neki mišljenja da će Ceca dati vjetar u leđa učesnicima, a žiriju novu energiju, “s ove strane Drine” smatraju da će dolazak Arkanove udovice drastično smanjiti broj kandidata iz BiH. Već se šuška da mnogi Bosanci i Hercegovci odustaju od učešća u “Zvezdama Granda” bez obzira na to što bi im takmičenje u ovom rijalitiju donijelo mnoge beneficije.

S obzirom na to da su glasači iz naše zemlje najbrojniji, te ujedno i jedan od glavnih izvora prihoda “Granda” bar kada su u pitanju “Zvezde Granda”, što je Saša Popović često znao istaći, možda i sami organizatori vremenom shvate da su dovođenjem Cece Ražnatović u žiri, sami sebi zabili autogol.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Njemački mediji šokirani cijenama na Jadranu: ‘Znate li koliko košta ručak za četveročlanu porodicu?‘

Prema anketi GfK, čak 59 posto Nijemaca ostat će u svojoj zemlji, 49 posto otputovat će u susjednu europsku...

Možda vas zanima i ovo