Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Nakon što je ugostio navijače Crne Gore, Fehri stigao primaljiv poziv: Kotoranka nudi besplatno ljetovanje!

Autor:Fena

Nemojte propustiti

Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila “dirnuta dočekom crnogorskih navijača”.

Nakon što je Fahrudin Mešković iz Busovače u svom restoranu dočekao i ugostio navijače Crne Gore, koji su se išli u Zenicu na susret između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore, Kotoranka Daliboka Batuta Pavićević sada je pozvala Fahrudina da s obitelji besplatno ljetuje u njezinim apartmanima u Prčanju u Crnoj Gori.

Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila “dirnuta dočekom crnogorskih navijača”.

– Moj poziv za gospodina Fehra dolazi iz čistog srca. Njegovu gestu sam zapravo vidjela kao krunu odnosa između dva bratska naroda, a zapravo su taj odnos započeli navijači BiH i Crne Gore koji su nam pokazali što je suština igre tj. samog sporta. Sport bi trebao da nas spaja, nikako da nas razdvaja – kazala je Daliborka za Portal RTCG.

Poziv za Fehru

Također je napomenula kako bi i ona voljela probati burek sa sirom.

– Ako bude dolazio, voljela bih probati taj burek sa sirom, a može i s mesom – rekla je na kraju Daliborka.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Bosna i Hercegovina bi do 2026. godine mogla dobiti svoj peti aerodrom

Bosna i Hercegovina trenutno ima četiri međunarodne komercijalne zračne luke – Sarajevo, Tuzla, Banja Luka i Mostar. Razvoj Aerodroma Bihać...

Možda vas zanima i ovo