Ponedjeljak, 26 veljače, 2024

Nakon što je ugostio navijače Crne Gore, Fehri stigao primaljiv poziv: Kotoranka nudi besplatno ljetovanje!

Autor:Fena

Preporučeno

Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila “dirnuta dočekom crnogorskih navijača”.

Nakon što je Fahrudin Mešković iz Busovače u svom restoranu dočekao i ugostio navijače Crne Gore, koji su se išli u Zenicu na susret između reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore, Kotoranka Daliboka Batuta Pavićević sada je pozvala Fahrudina da s obitelji besplatno ljetuje u njezinim apartmanima u Prčanju u Crnoj Gori.

Daliborka je poziv objavila na svom Facebook profilu, napisavši kako je to učinila “dirnuta dočekom crnogorskih navijača”.

– Moj poziv za gospodina Fehra dolazi iz čistog srca. Njegovu gestu sam zapravo vidjela kao krunu odnosa između dva bratska naroda, a zapravo su taj odnos započeli navijači BiH i Crne Gore koji su nam pokazali što je suština igre tj. samog sporta. Sport bi trebao da nas spaja, nikako da nas razdvaja – kazala je Daliborka za Portal RTCG.

Poziv za Fehru

Također je napomenula kako bi i ona voljela probati burek sa sirom.

– Ako bude dolazio, voljela bih probati taj burek sa sirom, a može i s mesom – rekla je na kraju Daliborka.

Zanima li vas ovo?

Izdvajamo

Izdvajamo

Dobre vijesti za bh. dijasporu koja živi u ovoj europskoj državi: Usvojen važan sporazum o vozačkim dozvolama između Bosne i Hercegovine i Italije

Danas je, nakon 12 godina neuspješnih pokušaja usaglašavanja, Vijeće ministara Bosne i Hercegovine, na prijedlog ministra komunikacija i prometa...

Još vijesti za vas