Subota, 16 listopada, 2021

Nakon što su joj “tatini sinovi” pretukli unuku, Bišćanka prijetila puškom i završila u pritvoru

Nemojte propustiti

djev-640x330

Jasminka Samardžić–Baković, koja je prije nekoliko dana prijavila policiji kako su njezinu unuku s poteškoćama u razvoju druga djeca pretukla ispred škole, na kraju je i sama završila u policiji jer je išla svađati se u školu te je zaprijetila da će doći s puškom!?

To je i sama potvrdila na svom Facebook profilu gdje je napisala kako je bila privedena u policijsku stanicu. “Bila sam privedena u stanicu policije u trajanju od četiri sata. Izvršen je pretres mog stana zbog mojih prijetnji rukovodstvu škole. Mada mi je jedan od roditelja u nazočnosti policije u školi otvoreno prijetio, on nije priveden.

Samo sam ja privedena, jer on je tatin sin”, tvrdi ova žena, koja je i ranije dolazila u sukobe s raznim strukturama vlasti. Navodno je došla u školu te zaprijetila da će doći s puškom, pa bi zbog toga trebala zakonski odgovarati. “Došla sam kod direktora škole da ga obavijestim o zdravstvenom stanju unuke, a on je kazao da me neće slušati. Tada sam mu rekla: “E, kupit ću pušku pa ćeš me morati saslušati”, ispričala je Samardžić-Baković.

Podsjetimo, ona je tvrdila kako su druga djeca već duže vrijeme maltretirala njezinu unuku, te da su je i pretukli ove sedmice na putu ispred škole. U MUP-u je potvrđeno da je slučaj prijavljen te da druga djeca ne mogu zakonski odgovarati, ali bi njihovi roditelji mogli biti procesuirani zbog ovog slučaja. Kako će se sve na kraju završiti, ostaje za vidjeti. Postoje različite tvrdnje, pa neki negiraju napad, dok baka uporno optužuje drugu djecu da su joj tukli unuku.

Školski direktor je rekao kako je unuka gospođe Samardžić ulazila u konflikte s drugom djecom, a jedna od majki je komentirala kako su druga djeca prihvatila malenu u svoj razred kad je niko drugi nije htio. “To su divna djeca i odgovorno tvrdim da boljeg razreda nikad ne bi dobila, a ni učiteljicu sigurno.

Roditelj sam djeteta koje ide u taj razred i znam sta pričam. Nije istina da ta djeca svakodnevno maltretiraju malu Samantu, ali jest da trpe maltretiranje od nje s obzirom na njenu bolest djevojčica je dosta agresivna”, komentirala je jedna od majki iz razreda.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo