Utorak, 16 kolovoza, 2022

Nakon što su podigli balu sijena: Muškarca (58) ubili stršljeni

Nemojte propustiti

Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je medicinsku obdukciju te je tijelo nesretnog muškarca prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

U subotu oko 18:45 u Gornjoj Voći kod Varaždina (Hrvatska) u nesretnom je slučaju smrtno stradao 58-godišnji muškarac, objavila je policija u priopćenju.

“On je pomagao muškarcu starosti također 58 godina, u obavljanju poslova na obiteljskom gospodarstvu. U jednom su trenutku na dvorištu pomaknuli rolo balu sijena, kojom prilikom ih je obojicu napao roj stršljena koji su se nalazili ispod bale. Napadnuti su se muškarci sklonili u obiteljsku kuću, gdje je stradalom 58-godišnjaku od zadobivenih uboda pozlilo”, izvijestila je policija.

Na mjesto događaja izašla je ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije koja je pokušala reanimirati stradalog, no nažalost bezuspješno. Zamjenik Županijske državne odvjetnice odredio je medicinsku obdukciju te je tijelo nesretnog muškarca prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Nevjerovatna Lana Pudar osvojila bronzu na EP-u u disciplini 100 metara delfin

Mlada Mostarka utrku je isplivala s vremenom 57.27. Najbolja bh. plivačica Lana Pudar (16) nastupila je danas u finalu utrke...

Možda vas zanima i ovo