Petak, 15 listopada, 2021

Nakon tretmana u kozmetičkom salonu, pogledajte na šta liči ova djevojka

Nemojte propustiti

f3409836989436448e248bed9d2eeda8

Žena s četiri obrve izgledala je kao klaun nakon što joj je kozmetičarka iznad njenih prirodnih trajno nacrtala lažne.

Delsha Campbell (22) htjela je popuniti obrve kako bi izgledale urednije, ali je bila užasnuta kad je vidjela da je nesposobna kozmetičarka nacrtala trajne lažne obrve iznad njenih prirodnih.

Iako je kozmetičarka uvjeravala djevojku da je sve privremeno, i dvije godine kasnije lažne obrve su još uvijek bile tu.

Prije posjete kozmetičarki, slijedeći uputstva, ona je pustila prirodne obrve da izrastu, ali ih je kozmetičarka depilirala voskom. Panika je počela hvatati kad se pogledala u ogledalo i vidjela svoje prirodne obrve ispod nacrtanih.

Dok je plakala zbog užasa, kozmetičarka joj je rekla da to samo tako izgleda jer je njeno lice otečeno i čak ponudila botox kako bi poništili učinak.

– Mjesecima me bilo sram izaći iz kuće. Bila sam toliko depresivna da sam potražila pomoć.

Delshine priordne obrve narastu za tri dana, što znači da ima četiri obrve.

obrve-660x330

– Izgledala sam kao klaun, nisam mogla vjerovati šta mi je napravila. Stalno sam morala čupati prirodne obrve, ali opet se vidjelo. Ljudi su buljili u mene, pokušavali shvatiti zašto imam četiri obrve. Bila sam toliko uzrujana da nisam mogla jesti, smršala sam skoro 15 kilograma. Nisam mogla na posao, postala sam pustinjak.

Delsha je dvije godine kasnije platila 400 funti (oko 500 eura) za uklanjanje vještačkih obrava, ali ostao je trag, pa ga mora pokrivati šminkom.

– Voljela bih da to nikad nisam napravila.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo