Srijeda, 14 travnja, 2021

Nakon tri mjeseca prijavljen nestanak mlade Sarajke, majka moli za pomoć

Nemojte propustiti

Pripadnicima Četvrte policijske uprave Sanela Juhić je prijavila nestanak svoje kćerke Indire Klempić, koja se u septembru udaljila u nepoznatom pravcu sa adrese stanovanja u ulici Sulejmana ef. Musića, općina Novi Grad Sarajevo.

Sarajevskoj policiji prijavljen je nestanak 19- godišnje Indire Klempić, potvrđeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo.

Kako je objavljeno na stranici MUP-a KS, 23. decembra ove godine pripadnicima Četvrte policijske uprave Sanela Juhić je prijavila nestanak svoje kćerke Indire Klempić, koja se u septembru udaljila u nepoznatom pravcu sa adrese stanovanja u ulici Sulejmana ef. Musića, općina Novi Grad Sarajevo.

Ona je dala i opis svoje kćerke.

Foto: MUP KS
  • Visoka je 170 centimetara, smeđih očiju, mršavije tjelesne građe, urednih zuba. Lice joj je okruglo, crna kosa, a čelo visoko. Prema izjavi majke, prilikom odlaska Indira je bila odjevena u bijelu tuniku do koljena, crne helanke i crne patike – saopćeno je iz MUP-a.

Iz policije napominju da je u slučaju bilo kakvih korisnih saznanja koja bi mogla pomoći u pronalasku nestale osobe, potrebno obavijestiti PS Novi Grad Sarajevo na brojeve telefona : 033 474 000, 033 451 211, 033 246 198, Operativni centar Uprave policije MUP-a KS na broj 122 ili najbližu policijsku stanicu

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Lažete, gospodine Janša…”: Europarlamentarka Tanja Fajon razotkrila premijera Slovenije

Podigla se velika prašina na Balkanu nakon što su i u slovenskim medijima procurile informacije o "non-paperu" o Bosni...

Možda vas zanima i ovo