Srijeda, 8 prosinca, 2021

Nakon žestoke rasprave između Čede Jovanovića i Cece, pjevačica napustila studio

Nemojte propustiti

Svetlana Ceca Ražnatović napustila je emisiju na TV Pink u kojoj je gostovala i prije nego što se završila, poručujući da “manipulatorske gluposti neće da sluša”.

Ona je zgrabila mobilni telefon sa stola, ustala, odmahnula rukom i išetala iz studija. Sukob Cece i Čede Jovanovića je prešao na drugi nivo.

– Doživjela sam sve i svašta. Zašto. Zbog takvih kao što ste vi – rekla je Svetlana Raznatović Čedomiru Jovanoviću.

Čeda je onda pitao Zašto policija nije otišla kod Lepe Lukić, kad je ubijen Zoran Đinđić i dodao da je to zato što nije imala veze sa njegovim ubicama.

Ceca mu je dobacila: A ja sam imala, isto koliko i vi.

– Ja da ćutim neću. Ti ljudi kojih se vi danas odričete bili su više vaši drugari nego moji, ja sam ih poznavala godinu dana, vi ste se družili sa njima, ja ih se ne odričem ni dan danas. To je vaš problem. Vi ste vadili Legiju iz zatvora. Ko je vodio Spasojeviću ženu i dijete u CZ imam svjedoke, vi. Držali ste me 4 mjeseca u zatvoru. Sram vas bilo. Ja sam vas odavno prepustila Bogu i božjoj pravdi. Da nije srušio Šilerovu, sada je mogao na Hacijendu kod Spasojevića na ljetovanje – rekla je Ražnatovićeva.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo