Utorak, 30 studenoga, 2021

Trebalo je da se vjenčamo, a Mladen nas je zavio u crno!

Nemojte propustiti

Foto: Jedinstvena Srbija
Foto: Jedinstvena Srbija

Spremali smo vjenčanje. Ne znam šta se dogodilo s Mladenom da počini zločin, kroz plač priča Bojana Bojić (28), u čijem je krevetu u ugostiteljskom objektu “Apolon” nedaleko od Banjaluke u petak oko tri časa greškom ubijena Biljana Paić (40), pomoćnica predsjednika opštine Vrbas i predsjednik odbora Jedinstvene Srbije u Vrbasu.

Ubica i Bojanin vjerenik Mladen Danilović se poslije zločina ubio hicem iz lovačke puške.

“Teško mi je. Zavio nas je u crno. Ne mogu ni da govorim”, bilo je jedino što je mogla da kaže Bojana, koja se spremala za svadbu, zakazanu za 14. februar.

Vjerenica se poslike izjave date policiji juče spakovala i iz „Apolona“ otišla kod roditelja u Čelinac. Bojana je bila zaposlena u „Apolonu“ i sa pokojnikom je bila u vezi. Danilović je nedavno išao kod Bojaninih roditelja na slavu u Čelinac.

“Kao i svaki par, imali su trzavica. Ali uvijek bi se pomirili. U noći kada se dogodila tragedija sjedeli su u lokalu i poslije radnog vremena. Niko ne zna da li su se tada posvađali i da li mu je ona možda vratila vjerenički prsten”, priča sagovornik koji je poznavao Danilovića.

U kuću Biljane Paić, u Ulici Janka Čmelnika u Savinom Selu, jučer su pristizali rodbina i prijatelji. Na pragu gdje ih je nekada čekala uvijek nasmijana Biljana, izjavljivali su saučešće njenom mužu Božidaru. Kraj njega su bila njihova djeca: Selena (17), Sofija (13) i Strahinja (5).

“Niko od nas ne može ni riječ da izusti. Djeca su u šoku, a Božidar ne može da progovori”, kroz plač je zamolila Biljanina zaova.

I u čitavom selu gde je Biljana Paić 13 godina radila u OŠ “Branko Radičević” kao učiteljica – tuga. Biljanina koleginica i nerazdvojna prijateljica Ksenija Belce još ne vjeruje da njih dvije nikada neće popiti kafu dogovorenu kada se Bilja vrati sa puta.

“Vidjele smo se dan prije njenog puta. Rekla je da ćemo se po povratku vidjeti i ispričati”, priča Ksenija.

Koleginica navodi i da je Božidar odrastao bez majke, a sada su i njihova djeca dočekala istu sudbinu.

(Kurir-info.rs)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Važno za državljane BiH: Od sutra nova pravila za odlazak na rad u Njemačku

Na sajtu njemačke Ambasadde u Sarejevu navode da će se od 01.12.2021. promijeniti način dodjele termina za podnošenje zahtjeva...

Možda vas zanima i ovo