Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Nakon žrijeba Lige nacija: Jeste li čuli šta je selektor Poljske rekao o Zmajevima?

Nemojte propustiti

– Sigurno je da će jesen biti zanimljiva za reprezentaciju i navijače, no prvo moramo odigrati Euro kako znamo, rekao je Brzęczek i zatim se složio da je Bosna i Hercegovina najslabiji rival u ovoj grupi.

Selektor reprezentacije Poljske Jerzy Brzęczek je nakon jučerašnjeg žrijeba Lige nacija istakao da je Bosna i Hercegovina najlakši protivnik u njihovoj grupi.

Poljska je voljom jučerašnjeg žrijeba izvučena u grupu zajedno sa selekcijama Italije, Nizozemske, te Bosne i Hercegovine, a Brzęczek je istakao da će biti veoma dobro što će odigrati šest utakmica sa jakim evropskim reprezentacijama.

– Veoma dobro je što ćemo odigrati šest utakmica sa velikim evropskim reprezentacijama. Grupa je definitivno izjednačena, igramo sa Italijom drugi put, a iz prvog šešira nedostaje samo Portugal, no tu je Nizozemska koja je favorit za titulu prvaka Evrope baš kao i Italija. Sigurno je da će jesen biti zanimljiva za reprezentaciju i navijače, no prvo moramo odigrati Euro kako znamo, rekao je Brzęczek i zatim se složio da je Bosna i Hercegovina najslabiji rival u ovoj grupi.

– Gledajući naša dva rivala, Bosna i Hercegovina sigurno nije na nivou Italije i Nizozemske, no ima par vrhunskih fudbalera. Još uvijek se bore za učešće na Evropskom prvenstvu, te su mogući rival naše reprezentacije. Svašta se može desiti. Sigurno je da je riječ o interesantnom protivniku.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Razočarenje za mnoge koji će ljetovati u Crnoj Gori: Evo šta se sve zabranjuje

U Crnoj Gori se zabranju žurke i muzički festivali, kao i bilo kakvo masovno okupljanje u zatvorenom prostoru. Zbog nepoštovanja...

Možda vas zanima i ovo