Subota, 15 svibnja, 2021

“Napuni do vrha, platit će država”: Glumio tjelohranitelja predsjednika kako bi izbjegao plaćanje goriva

Nemojte propustiti

Podgoričanin je priznao da se 16. avgusta, oko 02.30 časova poslije ponoći, na benzinskoj pumpi u jednom podgoričkom naselju, lažno predstavio kao policijski službenik.

Podgoričanin Š.I. osuđen je na dva mjeseca i 15 dana zatvora jer je sredinom avgusta, lažno se predstavljajući kao policajac, prevario jednu benzinsku pumpu, izvještava CdM.

On je s Tužilaštvom sklopio Sporazum o priznanju krivice, a u kaznu mu se uračunava vrijeme provedeno u pritvoru, od 16. avgusta, kada se i desila prevara.

Prema detaljima Sporazuma, Podgoričanin je priznao da se 16. avgusta, oko 02.30 časova poslije ponoći, na benzinskoj pumpi u jednom podgoričkom naselju, lažno predstavio kao policijski službenik.

On je zaposlenima na pumpi, prilikom točenja goriva u svoje vozilo, pokazao službenu legitimaciju-značku, lažno se predstavljajući kao policijski službenik R. S., angažiran u Crnoj Gori na poslovima odbrane države i predsjednika Mila Đukanovića.

Zatim je, dodaje se, odbio da plati 73,51 eura na ime natočenog goriva uz obrazloženje da će to država platiti. Nakon tih riječi, otišao je sa benzinske pumpe.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo