Srijeda, 8 prosinca, 2021

Napustila posao kako bi se bavila online prodajom: Nećete vjerovati koliko ova žena zaradi mjesečno!

Nemojte propustiti

Foto: Agencije
Foto: Agencije

Počela je s online prodajom u martu 2010.  godini, nakon što je vidjela da je jedan par zaradio bogatsvo od čak 8 miliona baveći se istim poslom.

“Moj čitav radni sto je prekriven napravama i raznim stvarima za pakovanje. Sve je bilo u totalnom haosu , ali sam se uvijek osjećala uzbuđeno, jer je to bio dokaz da je moja poslovna ideja konačno proradila i da je pretvarala mene, majku troje djece, u poslovnu ženu”, kaže  Cathy Hayes.

Četiri godine nakon toga zarađujem preko 100.000 dolara mjesečno oko četiri puta više nego na mom prijašnjem poslu. Uvijek imam vremena za svoje troje djece.

Kako kaže Cathy, provodila je sate na eBayu tražeći odjeću na niskim cijenama i rasprodaje. Ja sam dokaz da sa marljivim radom i istraživanjem možete napraviti profitabilan biznis. Zarađivala sam dovoljno da dam otkaz na svom starom poslu i da se koncentrišem na vlastiti biznis. Napisala sam knjigu kako možete zarađivati preko eBaya. Bilo je uspona i padova, ali sam našla hrabrosti da se proširim.

Počela sam sa online prodajom u martu 2010. kada sam vidjela da je jedan par zaradio bogatsvo od čak 8 miliona baveći se online preprodajom.

article-2546386-1AD9C97800000578-766_306x455

“Bila sam fascinirana. Pomislila sam, ako i oni mogu onda ću i ja moći zaraditi koji dolar viška. To je sve što sam htjela, da zaradim nešto sa strane, a ne da sebi stvorim karijeru”, kaže Cathy.

“Tu noć sam gledala stvari iz stana koje bih mogla prodati na eBayu. Odjeća. stari telefon, oprema za pecanje sve sam prodala i zaradila 600 dolara. Jedini problem je bio nakon što sam te stvari prodala nisam imala više šta za prodati,” prenosi Daily Mail.

“Nakon dvije godine imam preko 400 proizvoda u svojoj online radnji. Imam svega – od kućanskih proizvoda do kišobrana i madraca. Još se uvijek nisam obogatila, ali to i nije moja ambicija, samo sam htjela da prestanem sastavljati kraj s krajem i da zaradim nešto novca sa strane, eBay je alat, koji ako naučite na pravi način koristiti, možete preuzeti kontrolu nad svojom sudbinom”, kaže Cathy.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Grlić Radman poručio Milanoviću: Genocid je genocid, tu se ne propitkuje broj žrtava! Postoji samo genocid!

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović je u nekoliko navrata komentarisao genocid u Srebrenici prvenstveno nakon što je HDZ uz SNSD...

Možda vas zanima i ovo