Utorak, 19 siječnja, 2021

Napustio prvaka BiH i otišao u Njemačku sa željom da pronađe posao

Oslobođenje

Nemojte propustiti

Zbog kovid-pasoša Bosni i Hercegovini prijeti izolacija

Kako objašnjava infektolog Drljević, u pandemiji je najmanja jedinica država te se u takvim okolnostima sav proces organizira i...

Oglasili se članovi porodice preminulog načelnika Foče: “Naveli su da je umro od korone, ako bude potrebno tražit ćemo i obdukciju”

Asim Radljeljaš naglašavada je Esed imao upalu pluća i problem sa srcem i bubrezima, usljed čega su nastale zdravstvene...

Žrtve zločina od RS i Srbije će tražiti 25 milijardi dolara odštete

Sulejman Tabaković ističe da je rat vođen s ciljem uništenja BiH i podjele njene imovine i da je došlo...

Nebojša Vukanović iznenađen izjavom Draška Stanivukovića: Pomogao sam mu da pobjedi u Banjaluci a smatra me drugoligašem

Vukanović naglašava da Stanivukovićeve izjave jasno govore da će biti kandidat za predsjednika Republike Srpske. Narodni poslanik Nebojša Vukanović istakao...

– Ono što je u ovom momentu sigurno to je da neću biti na prozivci za početak priprema, sa upravom imam korektnu saradnju i u stalnom smo kontaktu. Nadam se samo da ću u što skorije vrijeme znati na čemu sam – poručio je Daničić.

Aktuelni šampion BiH Borac m:tel ostao je bez srednjeg beka Gorana Daničića koji je otišao u Njemačku sa željom da tamo pronađe posao.

Ne krije da ima ponudu Borca za nastavak sezone, koju još nije ni prihvatio ni odbio jer je, kako kaže, odlučio da posloži prioritete u životu.

– Završio sam fakultet i otišao u Njemačku, gdje želim da pronađem posao. Trenutno sređujem sve potrebne papire. Moram da kažem da je Borac bio izuzetno korektan prema meni i da mi je ponudio nastavak saradnje. Ono što je u ovom momentu sigurno to je da neću biti na prozivci za početak priprema, sa upravom imam korektnu saradnju i u stalnom smo kontaktu. Nadam se samo da ću u što skorije vrijeme znati na čemu sam – poručio je Daničić.

Istovremeno, čelnici Banjalučana ozvaničili su nastavak saradnje sa golmanom Bojanom Ljubišićem te se dogovorili da se Mario Blažević vrati u klub i postane trener golmana.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Rekonstrukcija krvavog pohoda u selu Rasno: Brat i sestra bili u sobi dok im je otac ubijao majku, djeda i nanu

Region je u šoku nakon trostrukog ubistva u selu Rasno u Sjenici kod Novog Pazara. Bisera je radila u...

Možda vas zanima i ovo