Petak, 17 rujna, 2021

Naručila farmerke preko interneta pa je u džepu dočekalo jako neugodno iznenađenje

Nemojte propustiti

Neugodno iznenađenje u džepu novih farmerki dočekalo je medicinsku sestru Christine Evans koja je hlače marke Not Your Daughters Jeans naručila s internet stranice Nordstrom.

Christine inače često kupuje preko Nordstroma i nikada nešto slično nije doživjela. Naime, u džepu farmerki koje je platila 89 funti (200 KM) pronašla je nošene tange.

Ona je odmah pozvala službu za korisnike online trgovine, no nije dobila odgovor kakav je očekivala pa je svoju priču objavila na Twitteru.

“Nakon mnogo godina odanosti vašoj kompaniji, zaprepaštena sam nedostatkom korisničke podrške koju sam dobila nakon što sam primila farmerke Not Your Daughters Jeans s prljavim i nošenim tangama u prednjem džepu. Zvala sam korisničku službu i nisam dobila odgovor adekvatan standardima kompanije”, napisala je na Twitteru nezadovoljna Christine.

“Kao medicinska sestra, zapanjujuća je zdravstvena opasnost koju ovaj problem predstavlja”, dodala je ona referirajući se na moguće bakterije koje se nalaze na nošenim gaćicama.

No, nakon što je svoju pošiljku objavila javno, Nordstrom se izvinio i ponudio joj zamjenu farmerki te su objavili kako istražuju cijeli slučaj.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vlasti Republike Srpske najavljuju da će 2022. godine samostalno provesti izbore

Republička komisija RS može provoditi određene aktivnosti u izbornom procesu samo ako joj te ovlasti prenese Centralna izborna komisija...

Možda vas zanima i ovo