Subota, 23 listopada, 2021

Naručio Playstation koji nije nikada dobio pa se osvetio na sasvim poseban način

Nemojte propustiti

news-2014-March-edd_joseph_mala_650328415

Britanac Edd Joseph osvetio se prevarantu s interneta poslavši mu SMS porukama kompletan opus Williama Shakespearea, piše Bristol Post.

Joseph (24) iz Bristola platio je putem interneta 133 dolara za konzolu PlayStation 3, ali mu je trgovac nikada nije poslao. Joseph je razmišljao kako da mu se osveti dok nije otkrio mogućnost da kopira cijela Shakespeareova djela u jednu SMS poruku koju će korisnik s druge strane primiti u obliku gomile kraćih poruka.

Poslao mu je 22 kompletna Shakespeareova djela, uključujući “Hamleta”, “Othella” i “Macbetha”. Prevarant je dosad tako primio 17.242 poruke.

Josepha ovo ništa ne košta jer ima mobilni paket koji uključuje neograničenu količinu tekstualnih poruka, prenosi Index. Bristol Postu je rekao da je osveta očito upalila i da prevarantu nije bilo nimalo drago što mu telefon neprestano zvoni, što mu je objasnio u nekoliko povratnih neugodnih poruka. Je li pročitao Shakespearea – nije poznato.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo