Četvrtak, 6 svibnja, 2021

“Nas vezuje ljubav prema Republici Srpskoj i Srbiji”: Vulić poručila da Šarović i Crnadak predstavljaju samo sigurne bošnjačke glasove

Nemojte propustiti

Poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da su veze Srbije i Republike Srpske neraskidive, na žalost Mirka Šarovića i Igora Crnatka i pozvala ih da prestanu da plasiraju neistine i obmanjuju javnost.

Niti jednom rečenicom predsjednik Milorad Dodik nije kritikovao, niti lekcije dijelio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Vi ste ti koji predstavljate sigurne bošnjačke glasove po potrebi kako u Parlamentarnoj skupštini BiH, tako i u CIK kad treba izdati Srbina, što Mladen Grujičić jeste – istakla je Vulićeva.

Ona je navela da “Šarović i Crnadak podmeću izjave koje predsjednik Dodik nije ni rekao”.

– Naprotiv, pokazao je velikodušan stav i razumijevanje za kontakte koji postoje sa političkim subjektima iz Srpske. Plasirate laži, sram vas bilo! Nikakve laži, izmišljotine i izvrtanje riječi neće vam pomoći da poremetite odnose SNSD i SNS, kao ni odnose Milorada Dodika i Aleksandra Vučića. Nas vezuje ljubav prema Republici Srpskoj i Srbiji, a vas dvojica ste poodavno dokazali da volite samo svoje interese i rast svojih imovinskih kartona. Nije vas briga za Republiku Srpsku i to ste dokazali i pokazali bezbroj puta – naglasila je Vulićeva.

Reagujući na izjave Šarovića i Crnatka koji tvrde da srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, kako kažu, napada Vučića zbog susreta sa predstavnicima opozicije u Srpskoj, Vulićeva je istakla da je to dokaz potrebe da se pokuša dovesti do unošenja nekog nepostojećeg razdora između dva istinska lidera, jer oni to nisu, niti će biti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U RS-u zabrinuti zbog dolaska američke vojne mašinerije u BiH: Dodik je rekao da neće biti NATO vježbi, neka to ispuni

Demokratski narodni savez poziva člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da ispuni svoje predizborno obećanje i povuče svoju saglasnost na...

Možda vas zanima i ovo