Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

“Nas vezuje ljubav prema Republici Srpskoj i Srbiji”: Vulić poručila da Šarović i Crnadak predstavljaju samo sigurne bošnjačke glasove

Nemojte propustiti

Poslanik SNSD u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da su veze Srbije i Republike Srpske neraskidive, na žalost Mirka Šarovića i Igora Crnatka i pozvala ih da prestanu da plasiraju neistine i obmanjuju javnost.

Niti jednom rečenicom predsjednik Milorad Dodik nije kritikovao, niti lekcije dijelio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću. Vi ste ti koji predstavljate sigurne bošnjačke glasove po potrebi kako u Parlamentarnoj skupštini BiH, tako i u CIK kad treba izdati Srbina, što Mladen Grujičić jeste – istakla je Vulićeva.

Ona je navela da “Šarović i Crnadak podmeću izjave koje predsjednik Dodik nije ni rekao”.

– Naprotiv, pokazao je velikodušan stav i razumijevanje za kontakte koji postoje sa političkim subjektima iz Srpske. Plasirate laži, sram vas bilo! Nikakve laži, izmišljotine i izvrtanje riječi neće vam pomoći da poremetite odnose SNSD i SNS, kao ni odnose Milorada Dodika i Aleksandra Vučića. Nas vezuje ljubav prema Republici Srpskoj i Srbiji, a vas dvojica ste poodavno dokazali da volite samo svoje interese i rast svojih imovinskih kartona. Nije vas briga za Republiku Srpsku i to ste dokazali i pokazali bezbroj puta – naglasila je Vulićeva.

Reagujući na izjave Šarovića i Crnatka koji tvrde da srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, kako kažu, napada Vučića zbog susreta sa predstavnicima opozicije u Srpskoj, Vulićeva je istakla da je to dokaz potrebe da se pokuša dovesti do unošenja nekog nepostojećeg razdora između dva istinska lidera, jer oni to nisu, niti će biti.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo