Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Naša stranka o odlasku Elvisa Vrete: Hvala na svemu, želimo mu sreću

Nemojte propustiti

Vreto je prešao u grupu nezavisnih zastupnika, odnosno grupu koju u Skupštini Kantona Sarajevo čine i Damir Nikšić, Jasna Duraković i Damir Marjanović.

Zastupnik u Skupštini kantona Sarajevo Elvis Vreto danas je objavio kako je napustio Klub zastupnika Naše stranke u Skupštini. Tim povodom oglasio se Kantonalni odbor Naše stranke:

“Elvis Vreto bio je dugogodišnji član Naše stranke. Želimo mu se zahvaliti na svemu korisnom što je uradio za stranku i poželjeti sreću u daljnjem radu. Iako je napustio Našu stranku, vjerujemo da će saradnja u Skupštini sa našim zastupnicima biti korektna i produktivna”, poručili su iz naše stranke.

Elvis Vreto je prešao u grupu nezavisnih zastupnika, odnosno grupu koju u Skupštini Kantona Sarajevo čine i Damir Nikšić, Jasna Duraković i Damir Marjanović.

Vreto je objasnio razloge napuštanje ove stranke.

“Razlozi i neslaganja su poznata stranačkim organima i ne želim ih javno ponavljati osim što je bitno naglasiti da nemaju vezu sa radom Vlade KS koja je imala moju podršku bez obzira na neke različite poglede i greške koje je pravila. Smatram da sam transparentno i otvoreno iznosio svoja naslaganja u okviru rada organa NS, na taj način pokušao da ispunim i svoju obavezu ukazujući na devijacije. Današnjim prestankom članstva u NS dostojanstveno prestaje i moja polemika oko neslaganja pogotovo javna”, naveo je Vreto.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo