Utorak, 18 svibnja, 2021

Naser Keljmendi na slobodi?

Nemojte propustiti

Jednom od najvećih narko-bosova na svijetu Naseru Keljmendiju u nedjelju je istekao jednomjesečni pritvor u kojem se nalazio od 9. maja kada je uhapšen u Prištini, a iz Ministarstva pravde Kosova danas “Glas Srpske” nije dobio odgovore da li je Keljmendi na slobodi ili mu je produžen pritvor.

keljemendiU Ministarstvu pravde BiH danas su rekli da od Ministarstva pravde Kosova nisu dobili nikakvu informaciju šta je sa Keljmendijem, niti da li je donesena odluka o izručenju u BiH.

Kako je “Glasu Srpske” ranije rekao izvor iz Ministarstva pravde BiH, Keljmendi se nije nalazio u ekstradicionom pritvoru, a na osnovu toga može se zaključiti da ga ne planiraju izručiti BiH, već će mu najvjerovatnije u Prištini suditi za krivična djela za koja se tereti u BiH.

Keljmendija je 5. maja uhapsila kosovska policija na osnovu međunarodne potjernice koju je za njim prošle godine raspisao Sud BiH.

Keljmendi se u BiH sumnjiči za organizovani kriminal, promet opojne droge, ubistvo sarajevskog mafijaša Ramiza Delalića Ćele i druga teška krivična djela.
(Glas Srpske)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ivanić izvrijeđao Dodika: Izvinjavam se na rječniku, ali sa njim ne može drugačije, … To je već slučaj za medicinu

-Nema nijedne odluke koju sam ja donio, a tiče se vježbe na Manjači. Da postoji, ne sumnjam da bi...

Možda vas zanima i ovo