Nedjelja, 26 ožujka, 2023

Nasilje u porodici: Htio benzinom da zapali ukućane

Nemojte propustiti

Leskovačka policija uhapsila je i privela istražnom sudiji Osnovnog suda V.J. (55) zbog osnova sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici, jer je prijetio da će benzinom zapaliti ukućane.

V.J. se tereti da je 16.avgusta oko 15 sati u porodičnoj kući najprije psihički maltretirao i vrijeđao članove svoje porodice, nakon čega je uzeo flašu sa benzinom i prijetio da će ih zapaliti. Pripadnici policije su intervenisali i pronašli flašu sa benzinom, navodi se u saopštenju Policijske uprave (PU) u Leskovcu.

Slobode je lišen i M.M. (33) iz Leskovca takođe zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilje u porodici. On se tereti da je 16. avgusta psihički maltretirao roditelje i da je lomio namještaj i električne uređaje.

Istražni sudija je obojici odredio pritvor od osam dana.

U saopštenju PU dodaje se da su podnijete još dvije krivične prijave zbog nasilja u porodici i to protiv D.P. (40) iz Lebana i I.N. (36) iz Leskovca.

Ilustracija
Ilustracija

(Agencije)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Loša partija u Bratislavi: Zmajevi poraženi od Slovačke

Reprezentacija Slovačke večeras je savladala Bosnu i Hercegovinu u susretu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Može se reći...

Možda vas zanima i ovo