Petak, 25 lipnja, 2021

Nastavlja se verbalni rat Mektića i Tegeltije: Ko smeta, a ko se kome dodvorava

Nemojte propustiti

Tegeltija je “udario” po opozicionim političarima, pozivajući se na “velike” teme, poput interesa RS, nacionalnih interesa i slično.

Zastupnik SDS-a u državnom Parlamentu Dragan Mektić i savjetnik predsjedavajućeg Predsjedništva BiH MIlan Tegeltija nastavljaju svoj verbalbni rat na društvenim mrežama.

Očekivano, Tegeltija je “udario” po opozicionim političarima, pozivajući se na “velike” teme, poput interesa RS, nacionalnih interesa i slično.

– Opozicija bi po nacionalnim pitanjima, kad već ne želi da učestvuje, mogla bar da se suzdrži, ne smeta i ne kontaminira temu i ne razvodnjava je dnevnom politikom. Toliko nacionalne odgovornosti je minimum. Ne smije im biti vaznije rušenje vlasti od nacionalnih interesa RS, napisao je Tegeltija.

Uslijedio je Mektićev odgovor.

– Tvoji tvitovi su besmisleni a i nemaš nikakvog političkog iskustva. Vidi se da ih pišeš tako da bi se oni dopali Miloradu Dodiku. Očigledno je ambiciozno dodvoravanje. Jasno ko bukvar, “pecnuo” je Mektić Tegeltiju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo