Utorak, 19 listopada, 2021

Nastavnica uhvaćena u seksu s maloljetnim učenikom usred parka

Nemojte propustiti

Loryn Barclay (24) priznala je da je dva dana imala seksualne odnose s tinejdžerom u njegovoj kući i da ga je oralno zadovoljavala u kolima u parku, izvjestili su loklani mediji.

Mlada nastavnica u Velikoj Britaniji, koja je zavela 17-godišnjeg učenika, optužena je po šest tačaka optužnice za seksualni odnos s maloljetnikom, nakon što je uhvaćena na djelu u parku u Monett (američka savezna država Missouri).

Loryn Barclay (24) priznala je da je dva dana imala seksualne odnose s tinejdžerom u njegovoj kući i da ga je oralno zadovoljavala u kolima u parku, izvjestila je lokalni informativni kanal KY3.

Ona je u međuvremenu otpuštena iz srednje škole “Monett”, prenio je list “Monett Times”.

Loryn Barclay, Foto: Twitter

– Čim smo saznali da je možda bila u vezi sa učenikom, obavjestili smo nadležni sektor. Razgovarali smo s njom i od tada više ne radi kod nas. Otpustili smo je istog dana kada smo i saznali o tome – izjavio je menadžer školskog okruga Brad Hanson.

Kanal KY3 prenosi da je učenik priznao policiji da je u više navrata imao seks s profesorkom od novembra 2016. do januara 2017.

Suđenje nastavnici, koja je priznala da je imala “neprimjerene odnose” sa učenikom u novembru i decembru prošle godine, zakazano je za 24. jul.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Ambasade SAD o izjavama Dodika o organiziranju vojske RS

- Svi građani BiH treba da budu ponosni na OSBiH. Fokusiranje na podjele iz prošlosti neće poboljšati uslove života...

Možda vas zanima i ovo