Petak, 14 svibnja, 2021

Nastavnik iz Bijeljine na maturskoj ekskurziji brutalno pretukao učenika

Nemojte propustiti

Otac trinaestogodišnjeg učenika u Bijeljini prijavio je policiji da je njegovog sina na maturskoj ekskurziji u Vrnjačkoj Banji pretukao nastavnik, koji je, prema riječima direktora škole, van nastavnog procesa dok slučaj ne bude okončan.

Osnovna škola "Vuk Karadžić" (Foto: Arhiv)
Osnovna škola “Vuk Karadžić” (Foto: Arhiv)

Roditelj Predrag Rašević kaže da je nastavnik njegovom sinu izbio zub i povrijedio vilicu, što je konstatovano ljekarskim nalazom, i da će ga krivično goniti.

U Centru javne bezbjednosti /CJB/ Bijeljina potvrđeno je da je otac u subotu, 25. maja, prijavio fizičko nasilje nad sinom i da je Tužilaštvo naložilo provođenje radnji u ovom slučaju.

Direktor Osnovne škole “Vuk Karadžić” Dragorad Vasić rekao je da je utvrđeno da se nemili incident zaista dogodio i da je nastavnik do daljeg van nastavnog procesa.

Vasić je u ime škole uputio izvinjenje roditeljima i učenicima, te najavio da će slučaj biti rješavan u saradnji učenika, roditelja i nastavnika sa nadležnim institucijama.

(Srna)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Haški sud: Odbijen prigovor na odluku da zločinac Karadžić služi kaznu u Velikoj Britaniji

Advokat Robinson je podsjetio da su trojica muslimanskih ekstremista 2010. u britanskom zatvoru Wakefield noževima izboli generala Vojske RS...

Možda vas zanima i ovo