Utorak, 11 svibnja, 2021

Nastradao “kadet” u Pitomači: Ljubomorna djevojka sjekirom razbila dečku auto jer se nije javljao na telefon

Nemojte propustiti

Razbila je vjetrobransko staklo, svjetla, a ni zadnji kraj automobila nije pošteđen.

Marijana_B_automobil_razbijen_
(Foto: 24sata.hr)

Marijana B. (19) iz Pitomače u Hrvatskoj razbila je automobil svom dečku joj se nije javljao na telefon.

Ona je u utorak u 13.30 sati na parkingu poslovnog centra, sjekirom razbila “Opel Kadet” svog dečka. Navodno, ona i S. B. (22) su u vezi tri godine i u posljednje vrijeme mladić je češće izlazio i ušao na zabave nego što je uobičajeno.

Nakon što ga nije našla, a on joj se nije javljao na telefon, Marijana je otišla na parking i bijes iskalila na mladićevom automobilu.

Razbila je vjetrobransko staklo, svjetla, a ni zadnji kraj automobila nije pošteđen. Nakon što ju je prošao bijes, otišla je u obližnji kafić, gdje ju je na terasi, u društvu prijatelja, pronašla policija.

Nije bila pijana. Kako kaže, ne pije, za razliku od svog dečka koji se posljednjih dana mnogo družio s čašom, ali i drugim djevojkama.

On je potvrdio da joj ovo nije prvi put. Prije godinu i po dana, po istom receptu se “obračunala” i s Golfom. Mladić kaže da je neće tužiti, ali da joj je to posljednji put.

Prije nekoliko dana Marijana je otišla iz kuće mladićeve bake, u kojoj su zajedno živjeli posljednjih godinu dana. Ona je zaposlena u kafiću u Pitomači u Hrvatskoj.

Dok su novinari razgovarali s njom, prilazili su joj mnogi poznanici i govorili kako bi se sasvim drugačije ponašala da joj dečko vozi neki skupi automobil, a ne polovni.

Ali, Marijana se nije dala zbuniti nego je rekla da bi isto postupila i da vozi neku prestižnu marku vozila jer joj je jedino bilo na pameti da ga urazumi.

kadet2

Nada se da ovo neće loše uticati na njihovu vezu i da će se on napokon opametiti. S druge strane, on kaže kako će dobro razmisliti o nastavku veze s njom, ali da mu ne pada na pamet da je prijavi za oštećenje auta.

Marijana je na kraju dobila prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira.

(24sata.hr)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vukanović tvrdi: Javnost će danas biti šokirana kada pokažem dokumente o saradnji Rusije i RS-a, Dodik će proći kao bos po trnju

Samostalni zastupnik u NSRS Nebojša Vukanović poručio je da od mirnog razdruživanja nema ništa, te da se premijer i...

Možda vas zanima i ovo