Srijeda, 24 srpnja, 2024

Naučio i kuhati: Dado Polumenta ostavio alkohol i promijenio način života!

Preporučeno

“On se skroz promijenio, više ne izlazi, ne pije… Provodi vrijeme kod kuće, čak je naučio i da kuha”, kažu ljudi bliski Dadi Polumenti.

Dado_PolumentaDva mjeseca nakon što se u Novom Pazaru oženio veroučiteljicom Selmom Mekić, Dado Polumenta je, kako navodi “Star”, pod uticajem supruge potpuno promijenio način života – prijateljima se ne javlja, ne pije, ne izlazi, čak je počeo i da radi kućne poslove.

Upravo se čita:  Gdje žive i čime se bave potomci bh. zvijezda: Djeca Dine Merlina završila prestižne univerzitete

Poslije medenog mjeseca u Dubaiju, Selma i Dado su se uselili u njegov renovirani stan u Beogradu, a prijatelji poznatog pjevača kažu da se malo promijenio.

– Ne želi više piti alkohol, jer je to protivno njihovoj vjeri. Dado se skroz promijenio, više ne izlazi, ne želi ni u Beogradu da nastupa, ne odgovara na pozive… Provodi vrijeme kod kuće, čak je naučio i da kuha. Uskoro planira da uradi tetovažu posvećenu Selmi – priča izvor blizak Polumenti, i dodaje:

Upravo se čita:  Brena i Boba otvorili vrata vile u Majamiju od 18 miliona dolara

– Dado je često na putu, a Selma tih dana ostane sama u njihovom stanu u Beogradu ili ode kod svojih roditelja u Novi Pazar. Uglavnom, nikad ga ne prati na gostovanjima. Sa komšilukom se ne druži, za to i nema vremena. Na njen zahtjev, Dado je otkazao domaćici koja mu je ranije održavala kuću, pa sad ona radi sve poslove, a pomogne joj i Dado kada je tu.

Upravo se čita:  Tanja Savić sa 11 godina mlađim Muhamedom i sinovima iz prvog braka uživa na ljetovanju: "Nije to samo mamin dečko, to je njihov 'stepi'"

(Star)

Pročitajte više

Izdvajamo

Izdvajamo

Cijena lampe koju je postavila Karić na Baščaršiji iznosi 19.750 KM + PDV

Svijetleća instalacija, odnosno Sarajevski dijamant, koji je izazvao burne reakcije u javnosti, zapravo je novi brend domaće firme Metallon...

Još vijesti za vas