Utorak, 11 svibnja, 2021

Naučio i kuhati: Dado Polumenta ostavio alkohol i promijenio način života!

Nemojte propustiti

“On se skroz promijenio, više ne izlazi, ne pije… Provodi vrijeme kod kuće, čak je naučio i da kuha”, kažu ljudi bliski Dadi Polumenti.

Dado_PolumentaDva mjeseca nakon što se u Novom Pazaru oženio veroučiteljicom Selmom Mekić, Dado Polumenta je, kako navodi “Star”, pod uticajem supruge potpuno promijenio način života – prijateljima se ne javlja, ne pije, ne izlazi, čak je počeo i da radi kućne poslove.

Poslije medenog mjeseca u Dubaiju, Selma i Dado su se uselili u njegov renovirani stan u Beogradu, a prijatelji poznatog pjevača kažu da se malo promijenio.

– Ne želi više piti alkohol, jer je to protivno njihovoj vjeri. Dado se skroz promijenio, više ne izlazi, ne želi ni u Beogradu da nastupa, ne odgovara na pozive… Provodi vrijeme kod kuće, čak je naučio i da kuha. Uskoro planira da uradi tetovažu posvećenu Selmi – priča izvor blizak Polumenti, i dodaje:

– Dado je često na putu, a Selma tih dana ostane sama u njihovom stanu u Beogradu ili ode kod svojih roditelja u Novi Pazar. Uglavnom, nikad ga ne prati na gostovanjima. Sa komšilukom se ne druži, za to i nema vremena. Na njen zahtjev, Dado je otkazao domaćici koja mu je ranije održavala kuću, pa sad ona radi sve poslove, a pomogne joj i Dado kada je tu.

(Star)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

I jutros eksplozije u Jerusalemu: Poginula dva Palestinca, više od 100 povrijeđeno

Eskalacija sukoba počela je jučer protestima ispred džamije Al aksa u srcu Starog grada u Jerusalemu tokom obilježavanja Dana...

Možda vas zanima i ovo