Subota, 16 listopada, 2021

Navijačima BiH u Žilini 2.000 ulaznica

Nemojte propustiti

Predstavnici nogometnih saveza Bosne i Hercegovine i Slovačke dogovorili su da za navijače bh. reprezentacije u kvalifikacionom susretu za svjetsko prvesntvo, 10. septembra u Žilini bude obezbijeđeno 2.000 ulaznica.

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Generalni sekretar NSBiH BiH Jasmin Baković i direktor odjela za takmičenje Elmir Pilav u okvru posjete Slovačkoj pregledali su smještajne kapacitete u Žilini kao i stadion na kojem će domaća slekcija ugostiti našu reprezentaciju.

Za smještaj reprezentacije BiH odabran je, kao najbolji u ovom gradu, hotel Holiday inn, a stadion pod Dubnom, čiji prodajni kapacitet je 10.800 mjesta, po riječima generalnog sekretara Bakovića “Izgleda komforno, sa kvalitetnom travom i sa sve četiri natkrivene tribine”.

Cijena jedne ulaznice iznosti će 15 eura. O načinu prodaje ulaznica navijači će naknadno biti informisani, a do tada NS/FS BiH neće primati zahtjeve za kupovinu ulaznica.

Za prvu utakmicu koja se 6. septembra igra u našoj zemlji, FA Slovačke će za svoje navijače, na raspolaganju imati 250 ulaznica. Na sastanku je precizirano da vrijeme početka oba susreta bude u 20.15 sati.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sramotan snimak: Žena histerično šamarala dijete u kolicima

SRBIJA - Na videu koji je zgrozio i šokirao sve one koji su imali prilike da ga vide, vidi...

Možda vas zanima i ovo