Nedjelja, 25 srpnja, 2021

NB: Najbolje bh. košarkašice putokaz za uspjeh naše države – zajedništvo za jedinu domovinu

Nemojte propustiti

Sport je još jednom pokazao bolje lice ove zemlje, a naše košarkašice su ispisale historiju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj i Španiji, saopšteno je iz Nezavisnog bloka.

Još se jednom pokazalo da formula za uspjeh leži u dobrom radu u Savezu, te odabiru selektora, te sa sjajnim i talentiranim reprezentativkama možemo biti u evropskim i svjetskom vrhu.

Mi u Nezavisnom bloku posebno smo ponosni na našu potpredsjednicu Razu Mujanović koja je kao tim menadžer dala nemjerljiv doprinos uspjehu naše ženske reprezentacije.

“Goran, Raza, Jonquel, Marica, Nikolina, Miljana… pokazali su bolje lice ove zemlje i svima trebaju biti putokaz za uspjeh kojeg možemo ostvariti kada u prvi plan dođe kvalitet, profesionalizam, zajedništvo i strast za jedinu našu domovinu.”- izjavio je Senad Šepić, predsjednik Nezavisnog bloka.

Našim najboljim košarkašicama, Goranu Loji, Raziji Mujanović i Mirzi Teletoviću čestitamo na velikim pobjedama i rezultatima na Evropskom prvenstvu i želimo sreću i uspjeh prema svjetskom prvenstvu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo