Nedjelja, 5 prosinca, 2021

“Ne mogu da vjerujem da mojih roditelja više nema. Ne znam kako ću ovo preživjeti”

Autor:Avaz.ba

Nemojte propustiti

U nezapamćenoj tragediji koja se dogodila jutros u Brčkom, nakon što je požar zahvatio jedan stambeni objekat, život je izgubilo šest osoba.

Mehmed Salihović, sin stradalog bračnog para u naselju Suljagića sokak u Brčkom, kazao je za portal “Avaza” da mu je ovo najgori dan u životu.

– Ne mogu da vjerujem da mojih roditelja više nema – govori kroz suze Mehmed Salihović.

Od velike tuge i nesreće koja ga je snašla, nije mogao reći ko je još od članova njegove porodice nastradao.

– Ne znam kako ću ovo preživjeti – uspio je Mehmed izgovoriti nekoliko riječi.

Podsjetimo, u nezapamćenoj tragediji koja se dogodila jutros u Brčkom, nakon što je požar zahvatio jedan stambeni objekat, život je izgubilo šest osoba.

– Policija je dana 23. 10. u 6:20 sati zaprimila prijavu da u ulici Sarajevska na skretanju prema naselju Suljagića Sokak gori kuća. Upoznata je i služba hitne medicinske pomoći JZU-a i profesionalna vatrogasna jedinica koji su izašli na lice mjesta. Policijski službenici vrše uviđaj pod nazdorom dežurnog Tužioca Tužilaštva BiH. Na lice mjesta izašao je i protupožarni inspektor. Utvrđeno je da ima nastradalih lica“, kazala je Dževida Hukičević, portparolka Policije Brčko distrikta BiH.

– Na pedijatriju je primljeno sedam osoba, od tih sedam osoba šest je zadržano na liječenju. Jedna osoba je transpontovana za Tuzlu. Također, jedna osoba s opekotinama je zadržana na hirurgiji – izjavio je Salih Ibrahimbegović, portparol Javne zdravstvene ustanove Brčko.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Žestok sukob Cece i Bosanca u “Zvezdama Granda”

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo...

Možda vas zanima i ovo