Utorak, 11 svibnja, 2021

Ne žali para: Vranješu će na 30. rođendanu pjevati Ceca

Nemojte propustiti

Ceca stiže avionom u Grčku u kom je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbeđenja, koji će joj tokom boravka sve vrijeme biti na raspolaganju.

Svetlana Ceca Ražnatović pjevaće na 30. rođendanu Ognjena Vranješa sljedeće nedjelje u Atini, a za to će dobiti čak 50.000 evra, kako prenose domaći mediji.

Fudbaler Grčkog AEK uspio je da se dogovori s menadžerom najveće balkanske zvijezde, koja će se na zabavi pojaviti kao specijalna gošća i otpjevati blok svojih najvećih hitova.

Ognjen ništa nije želio da prepusti slučaju, pa će folk divu u Grčkoj dočekati na najvišem nivou, piše Kurir. Prema riječima dobro obavještenog izvora pomenutog lista, Ceca stiže avionom u kom je za nju rezervisana karta u biznis-klasi, a ispred aerodroma je čeka limuzina i nekoliko pripadnika obezbeđenja, koji će joj tokom boravka sve vrijeme biti na raspolaganju.

Ne zanimaju ga pjevačice, Foto: Instagram/Ognjen Vranješ

– Ognjen izuzetno cijeni i poštuje Cecu i njen rad. Oduvijek je želio da mu ona pjeva na rođendanu, ali se nikad prije za to nije ukazala prilika. Uslove njenog dolaska je ugovorio s menadžerima i ona će u Atinu doći s kompletnim timom svojih muzičara, kao i sa svojim frizerom. Koliko mi je poznato, Ceca u Grčku stiže s Kipra, a ne iz Beograda. Ognjen je želio da joj maksimalno ukaže poštovanje, pa je zakupio luksuzni hotel u samom srcu Atine, koji je bukiran tokom cijele godine i teško je u njemu dobiti apartman. Međutim, on je uspio da sve sredi i pjevačica će biti smještena u sobi s najljepšim pogledom na grad – kaže izvor gorepomenutog medija.

Ražnatovićevu u sobi navodno čeka iznenađenje.

– Ne znam još uvijek o čemu se radi, ali Ognjen je veliki džentlmen i zna red. Siguran sam da je osmislio nešto što će Cecu prijatno iznenaditi – kaže ovaj izvor.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Oglasio se Muharem Bazdulj: Na druženju sa Handkeom i Kusturicom mi zamjeraju oni čije su kafansko društvo pravi kriminalci…

Književnik i kolumnista Muharem Bazdulj, prvi put nakon što je snimljen dok se u Višegradu uz muziku opušta sa...

Možda vas zanima i ovo