Srijeda, 24 veljače, 2021

Nebojša Vukanović: Bit ću kandidat za Predsjedništvo BiH, otišao bih 11. jula u Srebrenicu!

Nemojte propustiti

Proglašene oštrije mjere: Od sutra se primjenjuje nova naredba Kriznog štaba Ministarstva zdravstva KS

Krizni štab Ministarstva zdravstva KS objavio je nove naredbe, preporuke i mjere koje stupaju na snagu 25. februara 2021....

BiH napravila važne korake ka NATO-u: Formirana komisija, usvojen Program reformi i biće poslan u Brisel

Ministrica Turković je kazala kako su i svi srpski ministri glasali za Program reforme i da se on u...

Palmer pohvalio Dodika zbog skidanja table sa imenom ratnog zločinca Radovana Karadžića

U intervjuu za Glas Amerike, Matthew Palmer, zamjenik pomoćnika državnog sekretara Sjedinjenih Država za Evropu i Evroaziju, te specijalni...

SIPA na terenu: Novi pretresu u Sarajevu u slučaju Dženan Memić

Nakon okončanja pretresa postupajući tužitelj odredit će se prema daljim aktivnostima a istraga u predmetu intenzivno se nastavlja. Po nalogu...

Narodni poslanik u Skupštini RS-a Nebojša Vukanović večeras je bio gost večeras na FACE televiziji. Prenosimo neke od najinteresantnijih izjava:

– Davno je počeo kraj Milorada Dodika! Konvertiti u političko smeće! Da nije bilo ljudi koji su prodali vjeru za večeru, njegov kraj bi bio 2014. godine! Na izborima mi ukrali jedan od dva mandata! Institucije zarobljene! Mora se znati ko kosi, a ko vodu nosi!

– Ne može DNS na čelo opozicije! DNS doveo Dodika na vlast 2005. godine! 15 godina je DNS služio Dodika! Šta smo promijenili? Ništa! BiH me podsjeća na jamu u kojoj se 30 godina priča o mržnji, osveti, preziranju drugog! Kad se napuni balon, dođe do eksplozije, užasnih stradanja!

– Ne bih pobijedio Dodika, razvalio bih ga! Dosta je tenzija, dogovorenih igara s Bakirom i Čovićem, hoću pravdu! Nikad ne bih podizao tenzije zbog Rusa! Ikona veliki skandal! Ne bi bilo krvi i stradanja da nije bilo stranaca! Krivi su ovi što nas vode, marionete u rukama bogatih!

– Amerikanci doveli Dodika i oni ga drže ovdje! Ne bi bio na vlasti da mu EU nije dala milijarde! Od nas pravi koloniju! Cilj moćnika je da nas pretvore u Afriku! Dodik priča o izborima u Americi, on je najveći neprijatelj Srba i RS-a! On će pobjeći, a mi ćemo ispaštati zbog njegove ludosti!

– O Drašku ne mislim ništa loše! Ne liči mi njegov početak na Dodikov! Nadam se da neće sagoriti od silne želje! Je li srpstvo dizanje tri prsta, a da majka koja je dala sina za ovu državu ide u javnu kuhinju?! Dodik državu posmatra kao svoju prćiju! Otišao bih u Srebrenicu kada bih bio član Predsjedništva! Bio sam tamo, ali se nisam slikao! Otišao bih do svake majke i rekao “oprosti ako možeš”! Istinski mi je žao svake žrtve.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tegeltija tvrdi: Pfizer nas ucjenjuje, vrijeme je da prestanemo biti fini prema njima

"Obećali su 27.000 vakcina sada i krajanje vrijeme je da prestanemo biti fini prema njima jer je njihova obaveza...

Možda vas zanima i ovo