Utorak, 22 lipnja, 2021

Nekad je imala veliki hit s Dinom Merlinom, danas ljudima naplaćuje “detoksikaciju” u štali

Nemojte propustiti

Hrvatska pjevačica Ivana Banfić bila je velika muzička zvijezda devedestih. S našim popularnim pjevačem Dinom Merlinom otpjevala je hit “Godinama”

Danas se ova nekadašnja muzička zvikezda posvetila “detoksikaciji” u štali. Naime, Banfić organizira početkom maja trodnevni detox retreat kraj rijeke Kupe pod nazivom “Povratak prirodi – povratak sebi”.

Kako je najvaljeno na društvenim mrežama, radi se o radionici “koja spaja detoksikaciju, transformaciju i regeneraciju”, a planirana je za 12 ljudi i koštat će oko 650 KM, ako uplate do 26. aprila, odnosno 750 KM ako ne plate do 3. maja. U cijenu su uključena tri obroka dnevno, smještaj te radionice i tretmani.

Ivana Banfić, Foto: Facebook

Inače riječ je o štali koju je Ivana Banfić obnovila sa svojom porodicom, a namještaj u njemu rad je njenog supruga.

– Bit ćemo smješteni u specifičnom ambijentu. Romantičnom obnovljenom štaglju (spremište za sijeno u štali, op.pr.), starom više od 100 godina, koji je preuređen u zajedničku spavaonicu. Drveni podovi i krov s prozorima koji gledaju na zelenilo bit će naša prostorija za odmaranje, spavanje i sanjanje. Kuhinja i terasa su na poluotvorenom i na taj način smo većinu vremena vani i dišemo svježi zrak – objavila je Banfić.

Prisjetimo se još jednom njenog hita “Godinama”:

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Turković i Kurz u Beču: Najavljeno milion vakcina za Zapadni Balkan

- Kancelaru sam rekla da smo zahvalni smo što se ta saradnja nastavlja, jer se i borba protiv pandemije...

Možda vas zanima i ovo