Petak, 22 rujna, 2023

Nekoliko pogrešnih skretanja: Belgijanka krenula do Bruxellesa, a stigla do Zagreba

Preporučeno

Jedna je Belgijanka uistinu previše vjerovala svom GPS-u.

GPS_imagNaime, 67-godišnja Sabine Moreau iz gradića samo 70-ak kilometara udaljenog od glavnog grada Belgije, svojim Golfom krenula put Bruxellesa u posjet prijatelju, a kako bi joj sve bilo jednostavnije i kako ne bi morala previše razmišljati, lokaciju je upisala u GPS, prenose tamošnji mediji.

Ipak, čini se da to nije bio najbolji potez, jer njezino je putovanje trajalo puno duže nego što je mislila. Sve je krenulo po zlu u predgrađu Bruxellesa jer vozačica očito nije bila baš usredotočena na vožnju: “Vidjela sam francuske i njemačke prometne znakove, ali nisam baš razmišljala, samo sam nastavila dalje” ispričala je Sabine koja je bila toliko umorna da je u Njemačkoj čak i skrivila sudar te će morati za to platiti 300 eura.

Upravo se čita:  Prevario djevojku, ona mu iz osvete uništila Audi!

U međuvremenu njezin ju je sin uzaludno pokušavao kontaktirati: “Moja je mama prilično neovisna i znali smo da je krenula u Bruxelles, ali prijatelj kod kojeg je trebala stići nije je dočekao. Kad sam to shvatio, stvarno sam se zabrinuo”, objasnio i dodao da je nakon toga obavijestio policiju o njezinom nestanku.

Sabine je na putovanje krenula u subotu, a tek kad je nakon otprilike 1450 kilometara stigla do Zagreba shvatila je da je vrijeme da se vrati: “U trenutku kad sam prošla Zagreb, sinulo mi je da bi uistinu bilo dobro da se vratim istim putem”, objasnila je gospođa koja je na odredište napokon stigla u ponedjeljak. Zahvaljujući GPS-u.

Upravo se čita:  Kako bi bratu zaklonio pogled na more, napravio je zgradu široku 60 centimetara

(Index.hr)

Preporučeno za vas

Izdvajamo

SK: Savo Milošević novi selektor Bosne i Hercegovine!

Kako Sport Klub saznaje iz pouzdanih izvora, Savo Milošević je novi selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine! U ovom kvalifikacionom...

Možda vas zanima i ovo