Četvrtak, 22 travnja, 2021

Nenad Nešić zaledio vožda iz Laktaša: „Spreman sam da preuzmem funkciju predsjednika Republike Srpske, pobijedit ću ako budem kandidat“

Nemojte propustiti

“Ako budem kandidat za predsjednika Republike Srpske, pobijediću”, kategoričan je Nešić

Predsjednik DNS-a Nenad Nešić gostovao je u emisiji “Puls” BN TV-a. Na pitanje da li sebe vidi kao budućeg predsjednika RS, Nešić odgovara:

“Ako dobijem povjerenje DNS-a i ako uspijem da obezbijedim široki front za izbor predsjednika Republike Srpske, spreman sam da taj teret nosim. Imam dovoljno hrabrosti i smatram da sam kompletna ličnost da mogu da iznesem tu utakmicu. Ako budem kandidat za predsjednika Republike Srpske, pobijediću”, kazao je Nešić.

Komentarišući sastanak Izetbegovića, Dodika i Čovića sa specijalnim predstavnikom EU u BiH Johannom Sattlerom i američkim ambasadorom Ericom Nelsonom, Nešić je rekao da BiH nije ništa uradila na pitanju 14 ključnih prioriteta iz Mišljenja Evropske komisije, što je uslov za otvaranje pregovora o pridruživanju EU.

On je i ovom prilikom ponovio da prijenosa nadležnosti s entiteta na državni nivo ne smije biti, naglašavajući da DNS nikada nije učestvovao u prijenosu nadležnosti s Republike Srpske na BiH.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo