Ponedjeljak, 20 rujna, 2021

Nenad Stevandić traži smjenu Ćamila Durakovića: “Izaziva podjele i unosi nemir među građane Srebrenice”

Nemojte propustiti

Iz Ujedinjene Srpske poručuju da očekuju brzu reakciju svih odbornika iz političkih stranaka registrovanih u Republici Srpskoj.

Ujedinjena Srpska traži od svih koalicionih partnera smjenu Ćamila Durakovića sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Srebrenica, saopšteno je iz ove stranke, a zbog, kako navode, izazivanja podjela i unošenja nemira među građane Srebrenice.

“Ujedinjena Srpska je bila protiv i nije glasala za izbor gospodina Durakovića, koji je nakon izbora na mjesto predsjednika Skupštine zloupotrebio povjerenje odbornika koji su ga izabrali i bavi se aktivnostima koje izazivaju podjele i unose nemir među građane Srebrenice”, navode u saopštenju iz US-a.

Na koncu, iz Ujedinjene Srpske poručuju da očekuju brzu reakciju svih odbornika iz političkih stranaka registrovanih u Republici Srpskoj.

“Nadamo se razumjevanju i brzoj reakciji svih odbornika iz partija registrovanih u Republici Srpskoj, koji moraju poslati poruku da niko ne smije da vrijeđa Republiku Srpsku i njene građane”, zaključili su iz Ujedinjene Srpske.

Ranije je predsjednik US-a Nenad Stevandić, komentarišući zakonske odredbe o negiranju genocida, poručio političkim liderima u RS da odgovornost treba biti veća od sujete, a pamet ispred ambicija.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ovo su pravila za ulazak državljana Bosne i Hercegovine u Njemačku

Ukoliko niste vakcinisani možete ući u Njemačku samo u posebnim slučajevima. Preduvjet je tzv. apsolutna potreba. Od nedjelje, 12. septembra...

Možda vas zanima i ovo