Ponedjeljak, 26 srpnja, 2021

Neno Murić damama poklanja najljepše ljubavne balade za 8. mart

Nemojte propustiti

Neno Murić tradicionalno za Dan žena nastupa u glavnom gradu BiH. Tako će biti i sutra. Sva mjesta u pivnici HS u kojoj će pjevati u pratnji benda odavno su rasprodata.

U znak zahvalnosti za podršku koju godinama ima od strane najvećim dijelom ženske publike, Murić je ove godine svim damama pripremio specijalan muzički poklon za 8. mart. U pitanju je, naravno, pjesma, jer kako drugačije i bolje izraziti emociju nego kroz balade koje su mu po sentimentu i najbliže.

– Odabrao sam neke od najljepših ljubavnih balada koje su obilježile jedno vrijeme po mom mišljenju. Ove pjesme često izvodim na svojim nastupima, i siguran sam da su se uz njih mnogi prvi put zaljubili i zavoljeli. Aranžmane je uradio moj prijatelj i saradnik Edvin Hadžić, a sve sam interpretirao u pratnji matičnog banda. U petominutnom videu, koji je snimljen u “Figurama”, možete pogledati splet pjesama „Ako te pitaju“ Petra Graše, „Jedina“ Olivera Dragojevića, „U tebe sam zaljubljen“ Rođe Raičevića i „Živim za to“ Jaquesa Houdeka. Ideja je bila da podsjetimo na neprolazne balade, koje pjevaju o vječnoj ljubavi – kaže Neno Murić koji dodaje da je video režirao i snimao Safet Hadžimusić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nejra Latić-Hulusić razočarana: “Istjerali su me kao pseto na Panonskim jezerima zbog burkinija”

U svom postu ona je navela i da je prilikom ulaska u kompleks od osoba zaduženih na ulaznoj kapiji...

Možda vas zanima i ovo