Petak, 24 ožujka, 2023

Neobičan oglas: Preko oglasa prodaje diplomu Filozofskog fakulteta, ili mijenja za drva i ugalj

Nemojte propustiti

Na internetu je osvanuo još jedan neobičan oglas.Radi se o prodaji diplome Filozofskog fakulteta u Banjaluci. Kreator oglasa naveo je da u obzir dolazi i zamjena za drva ili ugalj.

U informacijama oglasa objašnjeno je da je diploma brendirana od strane Ministarstva prosvjete RS, da je aktiral dostupan u dobojsko- bijeljinskoj regiji, u mjestu Vukosavlje.

Način plaćanja ostavljen je na dogovor eventualnom kupcu i prodavcu.

U detaljnijim informacijama objašnjeno je da je diploma Filozofskog fakulteta- razredna nastava, stečena na redovnom studiju u Banjaluci.

Kako navodi prodavac, to gdje je diploma stečena ” i nije baš neka korisna informacija , jer ipak neku prednost imaju ovi iz Dervente sa vanrednim studiranjem”.

Dalje prodavac ističe :” U Federaciji vam neće vrijediti,jer nemate dokaza da znate Bosanski jezik. U RS ne možete biti u prednosti, jer do izražaja dolaze ovi iz Federacije BiH koji znaju i Bosanski i Srpski jezik”.

Oglas je do sada pregledan 714 puta.

diploma-

(Nezavisne)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Reakcija Refika Lende: HDZ i stranke okupljene oko Trojke pokušavaju ignorirati Ustav i time blokirati imenovanje Vlade FBiH

- Dalje ignorisanje Kluba Bošnjaka i mene kao potpredsjednika iz reda bošnjačkog naroda, izabranog na prijedlog tog Kluba, nije...

Možda vas zanima i ovo