Srijeda, 17 kolovoza, 2022

Neobična situacija u Vogošći: Doktorica porodila trudnicu u automobilu

Nemojte propustiti

Doktorica Ibrahimović nije krila sreću i zadovoljstvo jer je u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri prvi put obavila porod.

Prije nekoliko dana u Vogošći u poslijepodnevnim satima ispred tamošnjeg Doma zdravlja dogodila se neobična situacija, kada je doktorica Ehlimana Ibrahimović u automobilu porodila trudnicu.

Suprug trudnice je u Domu zdravlja potražio pomoć jer je porođaj već počeo. Brzom reakcijom doktorice Ibrahimović i medicinskih sestara Samre i Lejle porod je brzo završen. Mlada majka je na svijet donijela jednu prekrasnu, zdravu djevojčicu.

Kako piše portal RTV Vogošća, Ehlimana nije krila sreću i zadovoljstvo jer je u svojoj petnaestogodišnjoj karijeri prvi put obavila porod. Kaže da se sve dogodilo brzo, nakon što je uplašeni i vidno uzbuđeni otac zatražio njihovu pomoć.

Nije bilo vremena za razmišljanje, a na svu sreću na svijet je stigla djevojčica. Doktorica je pohvalila i uposlenike Hitne pomoći koji su brzo stigli na lice mjesta i majku i bebu odvezli u Klinički centar Univerziteta u Sarajevu.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Schmidt: Dodik mi je ponudio da popijemo po jednu šljivovicu, to ćemo uraditi kada se završi posao

Visoki predstavnik kaže kako je broj Hrvata u BiH manji u odnosu na broj Srba i Bošnjaka, ali naglašava...

Možda vas zanima i ovo