Utorak, 6 prosinca, 2022

Neodgovorna majka ostavila bebu zaključanu u automobilu i otišla u šoping

Nemojte propustiti

Jedna majka s Novog Zelanda ostavila je nekoliko mjeseci staro dijete u automobilu s porukom da je nazovu ako nešto nije u redu dok je ona u kupovini. Njezino ponašanje razbjesnilo je prolaznike, pa je jedan od njih fotografirao dijete i fotografiju poslao medijima, prenosi Net.hr.

bebaZa to je vrijeme majka bila u supermarketu i kupovala. Dijete je prvi uočio jedan kupac koji se parkirao do automobila u kojem je bila beba.

”Čekali smo neko vrijeme pokraj automobila da vidimo hoće li se itko pojaviti. No, moja supruga je rekla da ne idemo nikamo dok se ne pojavi majka”, ispričao je muškarac koji je prvi uočio dijete.

U policiji kažu da ne istražuju slučaj jer im ga nitko nije prijavio. Vidjeli su što se dogodilo u medijima, ali nisu razgovarali s neodgovornom majkom, prenosi pomenuti portal.

Nije jedini slučaj

Ovo nije prvi put da neodgovorni roditelji ostavljaju djecu zaključanu u automobilima. Podjećamo, u saveznoj državi Indiani, prije nekoliko mjeseca dvije bebe su ostavljene u automobilu, a jedna je, nažalost, preminula. Policija iz Greenfielda je potvrdila da je četveromjesečna beba “određeno vremensko razdoblje ostavljena sama u automobilu”, a zbog njene je smrti uhapšen njen otac, 18-godišnji Joshua Stryzanski.

Druga je beba, 16-mjesečna djevojčica, ostavljena u vrućem automobilu na parkiralištu ispred jedne trgovine. Policajci su morali razbiti prozor da bi došli do curice, a kažu da je temperatura u automobilu bila 50 stupnjeva! Srećom, liječnici su uspjeli spasiti djevojčicu, čije je stanje u nedjelju stabilizirano.

(Bh-index)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo