Četvrtak, 8 prosinca, 2022

Nesreća na Palama: Poginuo policajac Enes Suljić, dječakovo stanje stabilno

Nemojte propustiti

Petogodišnji dječak čiji su inicijali N.V, koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Lapišnica – Pale, nalazi se na Odjeljenju intenzivne njege Klinike za neurohirurgiju, samostalno diše i stabilnih je vitalnih parametara, potvrdila je Srni portparolka Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Biljana Jandrić.

policija-paleOna je navela da operativni zahvat nije izvršen niti je planiran, kao i da ne može dati više informacija dok dječak ne izađe sa Odjeljenja intenzivne njege. Jandrićeva je rekla da je sinoć oko 17.50 sati dječak dovezen sa kontuzijom glave i vrata i krvarenjem u mozgu.

Dječak je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 17.30 sati na putu Lapišnica – Pale.

Portparolka Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo Danka Tešić rekla je Srni da su u ovoj saobraćajnoj nesreći poginuli vozač Jeepa Enes Suljić (46), pripadnik Policijske uprave iz Novog Sarajeva, i suvozač Jelena Vučićević (36).

VEZANO: Tragedija kod Sarajeva: Dvije osobe poginule, dijete hitno prebačeno u bolnicu Koševo

“Do nesreće je, najvjerovatnije, došlo kada je prikolica teretnog motornog vozila, koje se kretalo iz pravca Pala prema Sarajevu, prešla na suprotnu traku i udarila u vozilo”, rekla je Tešićeva.

Ona je istakla da je uhapšen vozač teretnog vozila sa prikolicom Branko Velkovski, te da alkotestiranjem kod njega nije utvrđeno prisustvo alkohola u krvi, ali da je tužilac naložio ispitivanje tehničke ispravnosti vozila.

Tešićeva je naglasila da je u saobraćajnoj nesreći učestvovao i automobil Passat koji se kretao iza vozila nastradalog i koji je udario u zemljano uzvišenje da bi izbjegao udes.
(Srna)

Interesantno za vas

Izdvajamo

100 KM za nezaposlene: Vlada FBiH će sutra donijeti odluku o isplati novca za jednokratnu pomoć

Za jednokratnu novčanu pomoć nezaposlenima potrebno je 27 miliona KM. Vlada Federacije BiH će na sutrašnjoj sjednici, kako saznaje Faktor...

Možda vas zanima i ovo