Srijeda, 16 lipnja, 2021

Nesreća u Dubrovniku: U auto-kampu stablo palo na šator i usmrtilo ženu

Nemojte propustiti

Dubrovački vatrogasci jutros su u 4 sata zaprimili dojavu o padu stabla na šator u auto – kampu u Orašcu te su odmah po dojavi uputili vozilo i tri vatrogasca na mjesto događaja, javio je Dubrovački vjesnik.

AutokampOrasac-TragedijaPo dolasku ustanovljeno je da je u šatoru bilo četvero državljana Rumunjske te da je jedna ženska osoba smrtno stradala, javljeno je iz JVP Dubrovački vatrogasci.

Riječ je o 30-godišnjoj Rumunjki koja je preminula na licu mjesta, nakon što joj je direktno na glavu pala odlomljena grana rogača. U šatoru su bili ona i sestra te njihovi muževi. Smrt je utvrdila dežurna liječnica, a tijelo je prebačeno na Odjel patologije dubrovačke Opće bolnice te slijedi obdukcija.

– Odlomljena grana pala je direktno na glavu 30-godišnje državljanke Rumunjske nanijevši joj tom prilikom ozljede od kojih je na mjestu preminula, dok je njezina sestra zadobila manje ozljede. Smrt na mjestu događaja utvrdila je medicinska ekipa HMP DZ Dubrovnik. O svemu je obavješteno nadleženo državno odvjetništvo po čijem nalogu su policijski službenici obavili očevid na mjestu događaja, a mrtvo tijelo je prevezeno na Odjel patologije dubrovačke bolnice, potvrdili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

(Doznajemo)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Beograđani o gestu Vlade KS: I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim Bosnu

Ne treba mi vaučer. I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim...

Možda vas zanima i ovo