Petak, 14 svibnja, 2021

Nestala 24-godišnja djevojka iz Viteza, porodica moli za pomoć

Nemojte propustiti

Posljednja osoba koja ju je vidjela je njena cimerica, koja kaže kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusnu stanicu na bus za Vitez.

Porodica Tamare Pavlović u potrazi je za ovom 24-godišnjom djevojkom iz Viteza kojoj se gubi trag u Makarskoj.

Tamara je radila sezonu u Hrvatskoj, tačnije u mjestu Tučepi.

Sa poslom je završila je 30. septembra, a 3. oktobra se odjavila iz hotela i krenula na autobusnu stanicu. Od tada joj se gubi svaki trag.

Po riječima njene porodice, svi njeni brojevi su, kažu, ugašeni, nikome se nije javila nakon što je napustila hotel u kojem je boravila u Makarskoj.

Slučaj je prijavljen hrvatskoj policiji koja aktivno traži ovu djevojku. Posljednja osoba koja ju je vidjela je njena cimerica, koja kaže kako su se pozdravile kada je Pavlović krenula na autobusnu stanicu na bus za Vitez.

– Posljednja informacija koju smo dobili jeste da je viđena u Makarskoj kako šeta. To nam je rekao njen prijatelj s kojim je radila u Hrvatskoj. Postoji mogućnost da nikad nije izašla iz Hrvatske, ali to je nešto što još uvijek provjeravamo – kazali su članovi njene porodice.

Porodica moli sve one koji imaju bilo kakvu informaciju o nestaloj djevojci da se jave na brojeve telefona: 063/336-919 ili 063/471-323, 063/483-836.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

COVAX dopremio vakcine u BiH

U BiH stiglo je 40.800 vakcina protiv virusa korona putem mehanizma Covax, potvrdio je pomoćnik ministra civilnih poslova u...

Možda vas zanima i ovo