Srijeda, 26 siječnja, 2022

Nestala djevojčica iz Sanskog Mosta: Policija traga za Dženanom Ćatić (16)

Nemojte propustiti

16-godišnja Dženana Ćatić iz Donjeg Kamengrada, općina Sanski Most, otišla je od kuće 31.12.2012. godine u jutarnjim satima od kada joj se gubi svaki trag, a u potragu za djevojčicom uključena je i policija. Prema riječima njenog oca, Alena Ćatića, ona je iznenada nestala, a da mu se pri tom nije javila, piše Kip.ba.

Foto: Facebook
Foto: Facebook

– Nikada se ranije nije dešavalo da ode od kuće, a da ne kaže gdje će. Nije pokazivala neobično ponašanje i ne nazirem motiv zbog kog bi samovoljno otišla od kuće, navodi vidno uznemireni Ćatić, te dodaje kako je od trenutka nestanka nebrojeno puta pokušao da je pozove na mobitel, koji je, međutim, uvijek bio nedostupan. Ističe kako je kontaktirao sa brojnim prijateljima njegove kćerke, ali da niko ništa ne zna o njoj.

Ćatić kaže kako je razveden, te da njegova supruga živi u Francuskoj, skupa sa njihovim maloljetnim sinom, dok je on brinuo o kćerki. U trenutku nestanka, djevojka je na sebi imala crnu platnenu jaknu, farmerice plave boje, te crne patike. Dženana je visoka oko 170 centimetara i ima smeđu kosu do ramena. Porodica moli sve koji su vidjeli ovu osobu da im jave na telefon broj: 062-218-751 ili da o tome obavijeste najbližu policijsku stanicu.

(Kip.ba)

Više s weba

Izdvajamo

Austrijski “Heute”: Niko ne donosi više korone od Bosanaca

Dobra vijest je, piše Heute, što su se slučajevi zaraženih koronom među putnicima koji se vraćaju iz gotovo svih...

Možda vas zanima i ovo