Nedjelja, 28 studenoga, 2021

‘Nestala’ supruga i majka četvero djece pobjegla ljubavniku u Srbiju

Nemojte propustiti

Antonija na Facebooku pod novim imenom s muškarcem i djetetom
Antonija na Facebooku pod novim imenom s muškarcem i djetetom

Na stranici hrvatskog MUP-a nestali.hr jučer se još mogla vidjeti fotografija Antonije Mihaljević (26), rođene u Janjevu, koja je nestala iz porodičnog doma u zagrebačkom naselju Petruševec na Staru godinu.

No ona je, kako javlja Jutarnji list, živa i zdrava, ali daleko od supruga i četvero djece.

Uoči nestanka rekla je mužu Marinku da ide kod prijateljice u Makarsku na doček Nove godine i otada joj se gubi trag. Policija je utvrdila da je podigla 300 kuna s bankomata na Autobusnom kolodvoru u Zagrebu, no nije bilo potvrde da se ukrcala u autobus za Makarsku.

Dvije sedmice kasnije Antonija se javila svojim roditeljima, ali ne i suprugu. Marinko je šokiran. Sumnja da je sve vrijeme njegova Antonija vodila dvostruki život.

– Mene ne mora više nikada nazvati, ali zar je ne zanima kako su nam djeca. Imamo ih četvero. Najmlađe je dvogodišnja beba, a najstarije ima devet godina. Ona je navodno u Srbiji kod nekog mladića. Ima novo ime na Facebooku i tamo stavlja slike s tim čovjekom i nekim djetetom. Ne znam što da kažem, u šoku sam i ja, a i naši prijatelji, rodbina, svi.

No nemam vremena za kukanje. Moram raditi da prehranim djecu. Antonija nije bila zaposlena, brinula se o kućanstvu i djeci. Meni je to sada jako složeno. Došla mi je majka i pomaže mi oko djece – kaže Marinko.

Sada shvaća da je priča o dočeku Nove u Makarskoj bila obična izmišljotina.

– Protivio sam se ideji da ide u Makarsku. Pitao sam se kako uopće može zbog običnog tuluma ostaviti djecu i mene. Posvađali smo se, ali sam zbog mira u kući popustio. Dogovorili smo se da će se sljedećeg dana vratiti. Međutim, na Novu godinu poslala je poruku i rekla da se vraća tek za tri dana. Poslije toga više se nije javljala – govori suprug Marinko Mihaljević, prenosi Jutarnji list.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo