Ponedjeljak, 27 ožujka, 2023

Nestala tinejdžerka iz Visokog Meliha Husić (16) još uvijek nije pronađena!

Nemojte propustiti

Nestala tinejdžerka iz Visokog Meliha Husić (16) još uvijek nije pronađena!
Prije tri sedmice Federalna uprava policije na svoju je web stranicu postavila fotografije i informacije o nestaloj tinejdžerki Melihi Husić.

Kakva je sudbina ove djevojke za sada se može samo nagađati, a iz službene obavijesti može se rekonstruisati šta se zapravo dogodilo.

Navodi se da je na osnovu zahtjeva Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK) raspisana potraga za nestalim licem Meliha Husić, kći Sinana, rođena 08.09.1997. godine u Visokom. Prema navodima prijave, Husić je otišla od kuće dana 05.01.2012. godine.

– Mole se svi koji imaju informacije o ovoj osobi da iste dostave najbližoj policijskoj stanici ili putem telefona 122 ili Operativnom dežurstvu Federalne uprave policije 033 261 300 ili putem kontakata na našoj web stranici – navode iz Federalne uprave policije.

U svakom slučaju, s obzirom da je od nestanka proteklo više od godinu i pol dana, dosta je razloga za zabrinutost, posebno jer se s protokom vremena smanjuje mogućnost za pronalazak nestalih osoba.

melihahusic
Foto: Doznajemo.com

(Doznajemo.com)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Loša partija u Bratislavi: Zmajevi poraženi od Slovačke

Reprezentacija Slovačke večeras je savladala Bosnu i Hercegovinu u susretu drugog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Može se reći...

Možda vas zanima i ovo