Petak, 24 ožujka, 2023

Nestao 26-godišnji mladić, sinoć izašao iz stana i od tada mu se gubi svaki trag

Nemojte propustiti

“Policijski službenici Policijske uprave Prijedor na terenu preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska navedenog lica.”

Policija u Prijedoru traga za Rastkom Vučenom (26) iz Prijedora koji je noćas oko jedan sat iza ponoći izašao iz stana i do momenta prijave nije vratio na adresu.

Iz PU Prijedor navode da je Vučen srednje tjelesne konstitucije, visine oko 185 centimetara, kratke smeđe kose, a u momentu odlaska na sebi je imao tamnoplavu zimsku jaknu, farmerice i smeđe cipele.

“Policijski službenici Policijske uprave Prijedor na terenu preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska navedenog lica. Apelujemo na sve građane da ukoliko uoče osobu sa fotografije ili imaju korisne informacije koje bi pomogle u pronalasku lica, da isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni servisni broj 122”, navode iz policije.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ambasada SAD: Očajnički potezi Dodika, još jedan korak ka izolaciji

- Dodikovo sve veće odbacivanje dugogodišnjih partnera Bosne i Hercegovine i prihvatanje autoritarnih lidera nanosi štetu RS - poručuju Američka...

Možda vas zanima i ovo