Srijeda, 8 prosinca, 2021

Nestao Miroslav Mujačić iz Tuzle, porodica moli za pomoć!

Nemojte propustiti

Ilustracija
Ilustracija

Odjeljenje kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla raspisalo je potragu za pedesetosmogodišnjim Miroslavom Mujačićem iz Tuzle koji je nestao 13. januara.

Mujačićev nestanak policiji je prijavila njegova majka Marija Opsenica. Ona je u prijavi navela da je Miroslav na sebi imao sebi smeđe pantalone, žutu jaknu i crvenu pletenu kapu. ˝Odjeljenje kriminalističke policije Policijske uprave Tuzla raspisalo je potragu za nestalim muškarcem i ona intenzivno traje od 15. januara˝, kazao je za Danas.info glasnogovornik MUP-a TK Izudin Šarić.

Nestali pedesetosmogodišnjak inače je psihički bolesnik. I pored toga što pripadnici MUP-a TK, kao što smo već i kazali, intenzivno tragaju, porodica moli sve osobe ukoliko imaju bilo kakvih informacija, a koje su vezane za Miroslava Mujačića, da se obrate najbližoj policijskoj stanici na broj 122, ili da pozovu porodicu lično putem telefona 035 288-064 i 035 287-803.

(Danas.info)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U Washingtonu se sastali Denis Zvizdić i Matthew Palmer

"Saglasili smo se da u izmjenama izbornog zakona treba naći demokratsku ravnotežu kolektivnog i individualnog, uz obavezno jačanje integriteta...

Možda vas zanima i ovo